Șuncă De Oraș Glazurată Cu Arțar

Șuncă De Oraș Glazurată Cu Arțar
Șuncă de oraș cu glazură de arțar este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție conține 100 de calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de melasă, scorțișoară măcinată, coadă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fata Orașului " Brown City Jambalaya, Flan de arțar Cr Pcermme cu pere glazurate cu arțar, și Șuncă Glazurată De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară și preîncălziți cuptorul la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați șunca în punga cuptorului sau înfășurați-o bine cu folie și puneți-o pe setul de rafturi într-o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se transferă la cuptor și se gătește până când șunca ajunge la 120 F în centru aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Între timp, combinați siropul de arțar, melasa întunecată, muștarul și scorțișoara într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce la foc mic și se gătește, amestecând ocazional până când este gros și siropos, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă întunecatăMelasă întunecată
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Când șunca a ajuns la 120 km F, scoateți-o din cuptor și desfaceți-o. Vopsiți cu 1/3 de sos, creșteți temperatura cuptorului la 400 de grade și coaceți 5 minute. Vopsiți cu încă 1/3 glazură și coaceți până când sunt crocante și strălucitoare, cu 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți din cuptor și vopsiți cu glazura rămasă. Cort cu folie și lăsați să se odihnească cu 15 minute înainte de feliere și servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista