Șuncă De Burgundă La Cuptor

Șuncă De Burgundă La Cuptor
Sunca burgundă la cuptor este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. O porție conține 963 calorii, 65g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de băutură de suc de afine-mere, zahăr brun ferm, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Caserola de șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Hawaiian șuncă și brânză Sliders pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați șunca într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați apă, 1 cană băutură cu suc de afine-mere, 1 cană vin, 1 cană zahăr brun, bețișoare de scorțișoară și cuișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Piersică Sau Nectarină Medie, Feliată1 Piersică Sau Nectarină Medie, Feliată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
4
Scoateți din căldură; rece.
5
Scoateți șunca și marinata din cuptorul olandez și puneți-le într-un castron mare nemetalic. Acoperiți și răciți 8 ore, întorcându-vă o dată după 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Scoateți șunca din marinată; rezervați 2 căni de marinată și adăugați 1 cană de zahăr brun. (Aruncați marinada rămasă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
7
Așezați șunca într-o tigaie de prăjire superficială ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Coaceți, neacoperit, la 325 timp de 1 1/2 ore, bătând șunca ocazional cu amestec de marinată rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Coaceți încă 20 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 140, ungând șunca ocazional cu sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Îndepărtați șunca pe o placă de sculptură, rezervând sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Combinați sucurile de tigaie, rămânând 1 cană suc de afine-mere, 1 cană vin și 1 cană zahăr brun într-o cratiță. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, până când sosul se îngroașă ușor și acoperă spatele unei linguri de metal (aproximativ 40 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Serviți sosul cu șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
13
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista