Șuncă De Burgundă La Cuptor
Sunca burgundă la cuptor este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. O porție conține 963 calorii, 65g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de băutură de suc de afine-mere, zahăr brun ferm, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Caserola de șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Hawaiian șuncă și brânză Sliders pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați șunca într-un cuptor olandez mare.
Adăugați apă, 1 cană băutură cu suc de afine-mere, 1 cană vin, 1 cană zahăr brun, bețișoare de scorțișoară și cuișoare.
Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Scoateți din căldură; rece.
Scoateți șunca și marinata din cuptorul olandez și puneți-le într-un castron mare nemetalic. Acoperiți și răciți 8 ore, întorcându-vă o dată după 4 ore.
Scoateți șunca din marinată; rezervați 2 căni de marinată și adăugați 1 cană de zahăr brun. (Aruncați marinada rămasă.)
Așezați șunca într-o tigaie de prăjire superficială ușor unsă.
Coaceți, neacoperit, la 325 timp de 1 1/2 ore, bătând șunca ocazional cu amestec de marinată rezervat.
Coaceți încă 20 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 140, ungând șunca ocazional cu sucuri de tigaie.
Îndepărtați șunca pe o placă de sculptură, rezervând sucuri de tigaie.
Combinați sucurile de tigaie, rămânând 1 cană suc de afine-mere, 1 cană vin și 1 cană zahăr brun într-o cratiță. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, până când sosul se îngroașă ușor și acoperă spatele unei linguri de metal (aproximativ 40 de minute).