Șuncă cu caise
Șunca cu caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, zahăr brun, oțet și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma caisul, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola cu șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți caisele, rezervând 1 cană de sirop; pus deoparte.
Tăiați caisele în jumătate; pus deoparte. Scor marginile de sunca; loc într-o mică adâncime 2-qt. vas sigur pentru cuptorul cu microunde.
Într-un castron mic, combinați zahărul brun, amidonul de porumb și nucșoara; se amestecă oțetul și siropul rezervat până se omogenizează.
Se toarnă peste șuncă. Acoperiți și cuptorul cu microunde la 70% putere timp de 3-1/2 minute. Întoarceți șunca; aranjați caisele deasupra. Acoperiți și cuptorul cu microunde la 70% putere timp de 6-8 minute sau până când sosul se îngroașă.