Șuncă Aromată Condimentată
Aromatic Condimentat sunca ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 238 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți aproximativ, vin, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza anasonul stelar, puteți urma acest fel principal cu Scones Mini Star-Anason ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este bine. Încercați Curcan condimentat marocan cu tigaie aromată de portocale Jus, Caserola de șuncă și fasole verde, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați gammonul într-o cratiță mare.
Adăugați toate ingredientele pentru șuncă în tigaie, adăugând mai multă apă dacă șunca nu este acoperită. Se aduce la fierbere, înainte de a reduce căldura la foc mic și acoperă parțial tigaia. Gatiti aproximativ 2 1/2 pana la 3 ore, aproximativ 1 ora pe kilogram timp de fierbere, plus inca 15 minute.
Când sunteți gata să glazurați șunca, Preîncălziți cuptorul la 440 grade F (230 grade C).
Scoateți șunca din lichid și așezați șunca pe o scândură. Îndepărtați coaja și puțin din stratul de grăsime dacă este foarte gros și tăiați un model de diamant în grăsimea rămasă cu un cuțit ascuțit în linii de aproximativ 3/4 inci. Stud fiecare diamant cu un cățel.
Puneți jeleul, scorțișoara, ardeiul și oțetul de vin roșu într-o cratiță și bateți împreună la foc mare, aducându-l la fierbere.
Lăsați tigaia să se îndepărteze, astfel încât glazura să se reducă la o consistență asemănătoare siropului.
Așezați un strat de folie peste o tavă de prăjire suficient de mare pentru a ține șunca.
Așezați șunca deasupra foliei.
Turnați glazura peste șunca cu cuișoare și apoi transferați-o în cuptor. Gatiti aproximativ 15 minute sau pana cand grasimea glazurata este lustruita. Lăsați carnea să se odihnească într-un loc cald timp de cel puțin 15 minute înainte de a o sculpta.