Șofran și Risotto de lămâie conservat

Șofran și Risotto de lămâie conservat
Rețeta de șofran și Risotto de lămâie conservat este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest fel principal are 410 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,25 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ceapă, orez arborio, fire de șofran și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia conservată, puteți urma acest fel principal cu Madeleine Stollen de Crăciun cu lămâie conservată ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Zece ani și număr: pui aniversar cu șofran și lămâie conservată, Risotto de șofran și lămâie din ' un fel de mâncare bun, și Risotto fără Gluten: Risotto de șofran cu sau fără vin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul de pui la fiert într-o cratiță medie, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați șofranul și reduceți la foc mic, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
3
Topiți untul la foc mediu într-un 8-qt cu fund greu. iarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați ceapa; gatiti pana devine translucid si devine auriu, 10 minute. Se amestecă cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
CimbruCimbru
5
Adăugați orez și gătiți, amestecând constant, până când marginile boabelor arată translucide, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
OrezOrez
6
Adăugați vin și sare în orez și gătiți, amestecând, până când vinul este complet absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
SareSare
VinVin
7
Adăugați aproximativ 1 cană de bulion fierbinte și fierbeți, amestecând, până se absoarbe; reduceți focul la mediu-mic dacă amestecul începe să fiarbă. Continuați să adăugați bulion, câte o lingură la un moment dat, amestecând până când fiecare adăugare este absorbită înainte de a adăuga următoarea, până când orezul este doar fraged la mușcătură și încă ușor supos, 15 până la 30 de minute. Este posibil să aveți bulion rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
8
Scoateți orezul de pe foc și amestecați brânza, crme frache, 2 linguri. arpagic, lămâia conservată și ardeiul Marash.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
BrânzăBrânză
ArpagicArpagic
PiperPiper
OrezOrez
9
Serviți imediat cu scoici cu crustă de condimente. Împrăștiați mai mult arpagic deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
ArpagicArpagic
10
* Ardeii Marash și Alep ușor fierbinți, fructați sunt disponibili pe unele piețe din Orientul Mijlociu și prin comandă prin poștă de la avantisavoia.com
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Piper AlepPiper Alep
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista