Șerbet portocaliu
Ai nevoie de un desert fără gluten și lacto ovo vegetarian? Șerbet de portocale ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 1,34 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 615 calorii, 8 g de proteine și 7 g de grăsimi. Această rețetă servește 2. Un amestec de sare cușer, suc de lămâie, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este pe placul a 7 bucătari și bucătari. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, aceasta reteta dureaza aproximativ 2 ore si 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 52%, care este solid. Rețete similare sunt șerbet de portocale, șerbet de portocale și șerbet de portocale.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
În bolul unui robot de bucătărie combinați toate ingredientele, cu excepția laptelui și procesați până când zahărul se dizolvă, aproximativ 1 minut.
Transferați amestecul într-un bol de mixare și adăugați laptele. Acoperiți vasul și puneți-l la frigider până când amestecul ajunge la 40 de grade F sau mai jos, aproximativ 1 oră.
Turnați amestecul într-un aparat de înghețată și procesați până ajunge la consistența înghețatei moale. Puteți servi acum sau puteți transfera într-un recipient cu capac și puneți la congelator până se întărește, aproximativ 3 ore.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Sherbet funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Ruinart, Vin. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 89 de dolari.
![NV Ruinart , Vin]()
NV Ruinart , Vin