Șerbet Margarita Cu Căpșuni
Strawberry Margarita Sorbet ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 20 și costă 17 cenți pe porție. O porție conține 26 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Este perfect pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați env. gelatină knox, tequila, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Șerbet Margarita Cu Căpșuni, Margarita Șerbet, și Șerbet De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă gelatina și zahărul în cratiță medie. Se amestecă în apă; lăsați să stea 1 minut. Gatiti la foc mic 5 minute sau pana cand gelatina este complet dizolvata.
Se ia de pe foc; se amestecă ingredientele rămase.
Se toarnă în tigaie pătrată de 9 inci.
Congelați 3 ore sau până când este ferm.
Scoateți din congelator; lăsați să stea la temperatura camerei 10 minute sau până când se înmoaie ușor.
Se pune într-un castron mare. Bateți cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde. Bateți la viteză mare 2 minute sau până când este neted și cremos. Reveniți la tigaie; congelați până când este ferm.
Scoateți din congelator cu aproximativ 15 minute înainte de a fi gata de servit.
Lăsați să stea la temperatura camerei până se înmoaie ușor. Lingură în feluri de mâncare pentru desert sau pahare cu tulpină.
Se ornează cu fructe proaspete.