Șerbet De Mure-Zară
Blackberry-zară Sherbet este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 109 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mure, zară, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un desert foarte preț rezonabil. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Șerbet De Mure, Panna Cottas din lapte de mure cu compot de mure, și Șerbet De Căpșuni-Zară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați murele și zahărul într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Se strecoară amestecul de mure printr-o sită fină peste un bol; aruncați solidele. Se amestecă laptele de unt.
Se toarnă amestecul în cutia de congelare a unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Lingurați șerbetul într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 4 ore sau până când este ferm.