Șerbet De Mandarină
Sherbetul de mandarină este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 6 și costă 3,43 USD pe porție. O porție conține 195 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, sare kosher, coajă de 3 mandarine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tangerine-tartele de curmale cu frisca de Zara si Granita de mandarine, Tort alimentar Tangerine Angel cu glazură de mandarină, și Semifreddo De Mandarină (Sufleu De Mandarină Congelat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți coaja, jumătate din suc, zahărul și sarea împreună într-o cratiță mică la foc mediu până se fierbe și zahărul s-a dizolvat, aproximativ 5 minute.
Adăugați sucul de mandarină rămas, amestecând pentru a combina.
Transferați amestecul într-un castron și răciți până la rece, aproximativ 30 de minute. Se amestecă jumătate și jumătate și, dacă doriți, lichior.
Congelați într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați într-un recipient sigilabil și congelați până când este ferm, cel puțin 4 ore.
Faceți înainte: până la 1 săptămână.