Șerbet De Anason De Ananas
Șerbetul de anason de ananas este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan desert. Această rețetă servește 4. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 557 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ananas, suc de lămâie, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ananas prăjit cu Sorbet de ananas anason stelat, Șerbet De Ananas, și Șerbet De Ananas Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa, zahărul și semințele de anason la fierbere într - o cratiță grea de 2 1/2 până la 3 litri, amestecând până când zahărul este dizolvat, apoi reduceți focul și fierbeți, neacoperit, 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați Pernod (dacă utilizați). Se răcește siropul la temperatura camerei, aproximativ 1 oră, apoi se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine într-un bol.
În timp ce siropul se răcește, tăiați suficient Ananas în bucăți de 1 inch pentru a măsura 5 1/4 căni (rezervați restul pentru o altă utilizare), apoi pur și simplu Ananas în 3 loturi într-un blender la viteză mare până când este foarte neted, aproximativ 1 minut pe lot. Se amestecă pur și sucul de lămâie în sirop răcit până se combină bine, apoi se răcește, acoperit, până la foarte rece, aproximativ 4 ore.
Congelați în aparat de înghețată, apoi transferați într-un recipient etanș și puneți-l congelator să se întărească, cel puțin 1 oră.
Sherbet poate fi făcut cu 3 zile înainte.
Lăsați să se înmoaie ușor înainte de servire.