Șapte minute glazura II

Șapte minute glazura II
Șapte minute glazura II este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 158 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca o glazura, și se face în jurul valorii de 17 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, albușuri de ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Șapte minute glazura II, Șapte Minute Glazura I, și Șapte Minute Glazura I.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul, apa, albușurile de ou, sarea, siropul de porumb și vanilia în vârful unui cazan dublu. Bateți toate ingredientele aproximativ un minut înainte de a pune vasul sau tigaia pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
BolBol
TigaieTigaie
2
Așezați peste apă clocotită rapid; bateți cu viteză mare până când amestecul formează vârfuri moi. (Acest lucru poate dura mai mult de 7 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Transferați amestecul de glazură într-un castron mare; bateți până când amestecul este suficient de gros și rece pentru a se răspândi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateNormal
Gata În17 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista