Șapte Fripturi De Rechin Condimentate
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Șapte fripturi de rechin condimentate ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 3. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 370 calorii, 51G de proteine, și 11g de grăsime. Un amestec de sos worcestershire, piper măcinat, sare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 112 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este excelent. Șapte Fripturi De Rechin Condimentate, Fripturi De Rechin Cu Roșii, și Fripturi De Miel Condimentate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Clătiți fripturile de rechin și tăiați orice piele.
Amestecați sosul de soia, sosul Worcestershire, pudra de ceapă, sarea de usturoi, cimbru, piper negru și pudra de chili într-un castron mic pentru a forma o pastă.
Întindeți un strat subțire din amestecul de sos de soia pe ambele părți ale fiecărei fripturi de rechin.
Așezați pe o farfurie și acoperiți. Se lasă la marinat la frigider cel puțin 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Aranjați rechinul pe o foaie de copt.
Coaceți rechinul în cuptorul preîncălzit până când este gătit complet, aproximativ 40 de minute, întorcând fripturile o dată, cam la jumătatea timpului de gătit.