Șalotă și nuci caramelizate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Șalotele și nucile caramelizate. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 229 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați șalote, cimbru, jumătăți de nucă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Șalotă și nuci glazurate, Fasole verde cu șalotă și nuci, și Chard Cu Șalotă, Pancetta Și Nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, topiți untul.
Adăugați șalotă și presărați sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa se rumeneste bine peste tot, aproximativ 20 de minute.
Adăugați nuci, Vin Santo și cimbru. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim, se acoperă și se fierbe până când șalotele sunt fragede, aproximativ 5 minute. Descoperiți, transformați căldura la mediu-mare și gătiți până când lichidul este redus și aproape complet evaporat.
* Vin Santo este vândut la magazinele de băuturi alcoolice; înlocuiți Madeira, Marsala, Port sau orice alt vin dulce, dacă preferați.