Învelișuri de legume prăjite cu usturoi Aioli
Învelișurile de legume prăjite cu usturoi Aioli ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 322 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, pătrunjel, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Încercați Învelișuri de legume prăjite cu usturoi Aioli, Fasole verde prăjită cu usturoi prăjit Aioli, și Usturoi Prăjit Aioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.în tigaie unsă de 15x10x1 inci, întindeți ardeiul gras, ceapa, dovleceii și ciupercile. În castron mic, se amestecă ulei, busuioc, sare și piper; perie peste legume.
Coaceți neacoperit 12 până la 15 minute sau până când este crocant. Se răcește ușor.
Între timp, într-un alt castron mic, amestecați ingredientele maionezei.
Răspândiți aproximativ 2 lingurițe de amestec de maioneză în centrul fiecărei tortilla până la 2 inci de jos.
Acoperiți fiecare tortilla uniform cu legume prăjite, răspândindu-se la 2 inci de jos. Completați fiecare cu 1/4 cană de salată verde.
Îndoiți un capăt al fiecărei tortilla în sus cu aproximativ 1 inch peste umplutură; pliați părțile din dreapta și din stânga peste capătul pliat, suprapunându-se. Îndoiți capătul rămas în jos.