Întorsături de brânză parmezan
Rețeta de parmezan cheese Twists poate fi făcută în aproximativ 1 oră. Pentru 12 cenți per porție, primești un aperitiv care servește 28. O porție conține 54 de calorii, 1 g de proteine și 4 g de grăsime. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână brânză de parmezan, pătrunjel, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 28 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de super lingură de 19%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete, cum ar fi răsuciri de brânză de parmezan, răsuciri de brânză cu foietaj și parmezan.
Instrucțiuni
Dezghețați foaia de aluat la temperatura camerei 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Amesteca branza, patrunjelul si oregano.
Desfaceți aluatul pe suprafața ușor făinată.
Rulați în dreptunghi de 14 x 10 inci.
Tăiați în jumătate pe lungime.
Ungeți ambele jumătăți cu amestec de ouă. Acoperiți 1 dreptunghi cu amestec de brânză.
Puneți dreptunghiul rămas peste dreptunghiul acoperit cu brânză, cu partea de ou în jos.
Rulați ușor cu sucitorul pentru a sigila.
Tăiați în cruce în benzi de 28 (1/2 inch). Răsuciți benzile și așezați-le la 2 inci una de cealaltă pe tava de copt unsă, apăsând capetele.
Ungeți cu amestec de ouă.
Coaceți 10 minute sau până devin aurii.
Se serveste cald sau la temperatura camerei. Face 28 de aperitive.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Louis Roederer Cristal Brut. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 299 de dolari.
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind doar cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este un galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o spumă frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.