Flori crocante de dovleac umplute cu carne de porc trasă și Ricotta

Flori crocante de dovleac umplute cu carne de porc trasă și Ricotta
Flori de Squash crocante umplute cu carne de porc tras și Ricotta ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 389 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă este plăcută de 52 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos bbq, miere, oțet de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Flori de dovleac umplute cu Ricotta, Flori de dovleac cu Ricotta Pimento, și Flori de dovleac prăjite umplute cu Ricotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ricotta într-o strecurătoare tapetată cu pânză de brânză peste un castron și lăsați să se scurgă la frigider cel puțin 2 ore. Aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prin TortPrin Tort
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Combinați ricotta strecurată și carnea de porc mărunțită într-un castron și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Prin TortPrin Tort
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Umpleți fiecare floare de dovleac cu amestecul de brânză de porc și răsuciți partea superioară a florii pentru a asigura umplutura în timp ce prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4
Umpleți o cratiță mare și grea la jumătate cu ulei și încălziți pe aragaz până când temperatura atinge 360 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
5
Dragați fiecare floare de dovleac umplută în aluatul de orez pentru a acoperi complet. Prăjiți florile de dovleac în loturi până se rumenesc ușor, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Flori De Dovleac, Părțile Centrale îndepărtate12 Flori De Dovleac, Părțile Centrale îndepărtate
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
6
Se scurge pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie și se presară sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
7
Stropiți o parte din vinaigreta cu piper negru în centrul unei farfurii de servire și așezați 2 Flori de dovleac deasupra pentru fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Flori De Dovleac, Părțile Centrale îndepărtate12 Flori De Dovleac, Părțile Centrale îndepărtate
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
VinetăVinetă
8
Se servește fierbinte.
9
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Așezați cuburi de porc într-o tigaie medie de prăjire. Se amestecă împreună sosul de grătar, oțetul și ceapa și apoi se toarnă amestecul peste carnea de porc și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți tigaia cu folie și dați la cuptor timp de 3 1/2 până la 4 ore sau până când carnea este fragedă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
11
Lăsați să se răcească în lichidul de fiert, apoi scurgeți lichidul din carne și tocați carnea în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
12
Bateți împreună apa și făina până se omogenizează și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
13
Lăsați să stea 10 minute înainte de utilizare.
14
Combinați oțetul, muștarul, sarea, piperul și mierea într-un blender. Cu mașina în funcțiune, adăugați încet uleiul până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 50 m.
Porții15
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista