Înghețată Mexicană De Ciocolată
Rețeta înghețată de ciocolată mexicană ar putea satisface pofta mexicană în jurul valorii de 45 minute. O porție conține 2955 calorii, 56G de proteine, și 224g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $10.74 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată mexicană, ouă, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Moartea Prin Înghețată De Ciocolată, Fără Înghețată De Ciocolată Keto, și Fără Înghețată De Ciocolată Keto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înjumătățiți fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele într-o cratiță grea de 3 litri.
Adăugați ciocolată și jumătate și jumătate și aduceți la fierbere la foc moderat, șoptind.
Bateți ușor ouăle cu sare într-un castron, apoi adăugați amestecul de ciocolată fierbinte într-un flux lent, șoptind.
Transferați crema în cratița curățată și gătiți la foc moderat mic, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când crema înregistrează 175 F pe termometru, 1 până la 5 minute. Se toarnă imediat printr-o sită cu ochiuri fine într-un vas metalic. Puneți vasul într-un castron mai mare cu gheață și apă rece și răciți, amestecând ocazional.
Înghețați crema în aparatul de înghețată.
Transferați înghețata într-un recipient etanș și congelați până se întărește, aproximativ 1 oră.
* Inghetata pastreaza 4 zile.