Înghețată-Inimi De Căpșuni

Înghețată-Inimi De Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați inimile de înghețată-căpșuni. Această rețetă face 4 porții cu 149 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, înghețată vanillan, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Înghețată Cu Brânză De Căpșuni, Înghețată De Căpșuni Paleo, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 450 F. În castron mediu, amestecați ușor căpșunile și zahărul granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
CăpșuniCăpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute pentru a îndulci căpșunile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
3
Scoateți crusta de plăcintă din pungă; derulați pe placa de tăiere. Cu 4 tăietori de prăjituri în formă de inimă de 1/2 inci și 3 inci, decupați 4 forme mari de inimă și 4 forme mici de inimă din crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Cookie-uriCookie-uri
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Așezați toate inimile pe foaie cookie ungrased.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți 5 până la 7 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Pentru fiecare porție, Așezați 1 crustă mare de inimă pe farfuria de desert; presărați zahăr pudră peste inimă și farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Așezați 1/4 cană de înghețată pe crusta inimii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Așezați crusta mică de inimă peste înghețată; presărați zahăr pudră peste inima mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
înghețatăînghețată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
9
Se servește cu aproximativ 1/2 cană de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Înghețată în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista