Înghețată De Vanilie Halvah

Înghețată De Vanilie Halvah
Înghețata Halvah Vanillan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 1029 calorii, 14g de proteine, și 79G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă $1.81 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea bine răcită, gălbenușuri de ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Înghețată Halvah Vanillan, Halva De Gris Și Nuci De Pin Cu Înghețată Vanillan, și Înghețată De Vanilie Chai.

Instrucțiuni

1
Într-un castron amestecați gălbenușurile de ou, zahărul, amidonul de porumb și un vârf de sare și adăugați laptele într-un flux lent, amestecând. Într-o cratiță grea gătiți crema la foc moderat, amestecând continuu cu o lingură de lemn, până când fierbe, fierbeți-o, amestecând continuu, timp de 2 minute, și strecurați-o printr-o sită fină într-un vas metalic așezat într-un castron mai mare cu gheață și apă rece. Se amestecă vanilia, se lasă crema să se răcească, amestecând și se răcește, acoperită, până când este rece. Se amestecă smântâna, se congelează crema într-un congelator de înghețată conform instrucțiunilor producătorului și se amestecă halva. (Alternativ, halva poate fi amestecată în 1 litru de înghețată de vanilie premium înmuiată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilieînghețată De Vanilie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
VanilieVanilie
CremăCremă
ZahărZahăr
ApăApă
LapteLapte
SareSare
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BatetiBateti
BolBol
2
Transferați înghețata într-un castron metalic, congelați-o până când este înghețată solidă și scoateți-o în pahare. Puneți siropul de miere de portocale peste înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
PortocaliuPortocaliu
MiereMiere
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista