Înghețată De Prune
Nevoie de un desert fără gluten și vegetarian? Înghețata de prune ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 693 calorii, 4G de proteine, și 53G de grăsime. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți violet, zahăr, frișcă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată Vegană De Lavandă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti prunele si zaharul intr-o cratita la foc mediu 5 minute sau pana cand prunele sunt fragede si zaharul este dizolvat.
Procesați amestecul de prune într-un robot de bucătărie până la neted; strecurați și aruncați piei.
Se amestecă împreună piureul de prune și frișca în recipientul unui congelator electric de 2 sau 4 litri. Înghețați conform instrucțiunilor producătorului.
Împachetați congelatorul cu gheață suplimentară și sare de rocă și lăsați să stea cu 1 oră înainte de servire.
Serviți cu migdale, dacă doriți.