Înghețată De Piersici
Înghețata de piersici este o fără gluten și vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 210 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți gălbenușuri de ou, sare, piersici și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Dovleac Fără Putină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați laptele și jumătate și jumătate într-o cratiță medie și grea și aduceți la fierbere.
Combinați zahărul, sarea și gălbenușurile de ou într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până când este gros și palid. Adăugați treptat jumătate din amestecul de lapte fierbinte în amestecul de gălbenușuri, amestecând bine cu un bici. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie. Gatiti la foc mediu-mic timp de 2 minute sau pana cand un termometru inregistreaza 160, amestecand continuu.
Puneți tigaia într-un castron mare umplut cu gheață. Se răcește complet, amestecând ocazional.
Se toarnă amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată și se adaugă piersici. Congelați conform instrucțiunilor producătorului. Puneți înghețata într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 1 oră sau până când este ferm.