Înghețată De Mere

Înghețată De Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețatele de mere. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 304 calorii. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, napolitane de vanilie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Înghețată De Mere Fierbinte, Înghețată De Mere Caramel, și Înghețată De Cidru De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați merele, apa, zahărul și scorțișoara. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute. Descoperi; se fierbe 5-10 minute mai mult sau până când merele sunt fragede. Se răcește timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Împărțiți jumătate din firimiturile de napolitane de vanilie între două feluri de mâncare pentru desert. Se acoperă cu iaurt congelat și amestec de mere; se presară cu firimituri de napolitane rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt CongelatIaurt Congelat
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
3
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista