Înghețată De Mentă Subțire De Ciocolată
Ciocolata subțire de mentă înghețată este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian desert. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 92g de grăsime, și un total de 1353 calorii. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, zahăr, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 129 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Înghețată De Mentă Subțire De Ciocolată, Plăcintă Cu Înghețată Cu Ciocolată Subțire Cu Mentă, și Plăcintă Cu Înghețată Subțire De Mentă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie la foc mic, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul până când sunt deschise la culoare și ușor îngroșate, 3 până la 5 minute.
Bateți în pudră de cacao până nu rămân bulgări. Adăugați încet jumătate și jumătate, amestecând constant. Tăiați mărunt 10 mentă subțiri (firimiturile nu trebuie să fie mai mari decât un bob de mazăre) și amestecați în lactate.
Puneți cratița la foc mediu-mic și gătiți, șoptind frecvent, până când crema ajunge la 180 km f pe un termometru de citire instantanee (crema ar trebui să acopere spatele unei linguri, dar un deget glisat ar trebui să lase o linie curată).
Scoateți crema de pe foc și amestecați ciocolata, apoi sare după gust.
Când ciocolata este complet topită și încorporată, transferați într-un recipient etanș și răciți peste noapte la frigider.
A doua zi, amestecați într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Tăiați aproximativ menta subțire rămasă; bucățile ar trebui să varieze de la mazăre la mărimea nichelului. În ultimul minut de putină, adăugați mentă subțire tocată. Întoarceți înghețata în recipient și răciți-o la congelator timp de cel puțin două ore înainte de servire.