Înghețată de fasole de vanilie cu căpșuni proaspete
Inghetata de fasole de vanilie cu capsuni proaspete este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 231 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 6 minute. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, amidon de porumb, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Budinci de fasole de vanilie alb-negru cu căpșuni proaspete, Căpșuni înăbușite cu fasole de vanilie și mentă proaspătă, și Înghețată de fasole de vanilie cu căpșuni #sfromtheheart pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 linguri de lapte și amidon de porumb într-un castron mic, amestecând până se omogenizează.
Combinați crema de brânză și sarea într-un castron mare, amestecând cu un bici.
Combinați laptele rămas, jumătate și jumătate și următoarele 3 ingrediente (prin sirop de porumb) într-o cratiță medie. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; amestecați semințele în amestecul de lapte în tigaie, rezervând fasolea pentru o altă utilizare. Se aduce la fierbere; se fierbe 4 minute, amestecând ocazional.
Adăugați amestecul de amidon de porumb; se amestecă cu un tel. Gatiti, amestecand continuu, 2 minute sau pana cand este usor gros. Adăugați treptat amestecul de lapte în amestecul de brânză cremă, amestecând până se omogenizează. Întoarceți amestecul de lapte în cratiță.
Puneți tigaia într-un castron mare umplut cu gheață până când amestecul se răcește la temperatura camerei (aproximativ 10 minute), amestecând ocazional.
Se toarnă amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului.
În timp ce înghețata îngheață, combinați căpșunile și 1/4 cană de zahăr într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; gatiti 5 minute sau pana cand fructele sunt moi si sucul este siropos.
Puneți tigaia într-un castron mare umplut cu gheață până când fructele sunt reci (aproximativ 10 minute), amestecând ocazional.
Când înghețata s-a terminat de agitat, transferați într-un recipient potrivit pentru congelator, alternând linguri de înghețată cu bucăți de fructe. Apăsați o bucată de pergament sau hârtie de ceară direct pe suprafața înghețatei și înghețați până la fermitate, aproximativ 4 ore.
Scoateți din congelator pentru a se înmuia înainte de servire.