Înghețată De Fasole De Vanilie

Inghetata de fasole de vanilie este o fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 284 calorii. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Vara. Un amestec de gălbenușuri de ou, zahăr granulat, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Înghețată De Vanilie Chai, Parfaits de fasole de vanilie cu boabe de vanilie de vară cu frișcă de fasole de vanilie, și Cupcakes cu fasole de vanilie umplute cu cremă de ciocolată cu glazură de fasole de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți o baie de apă cu gheață umplând un castron mare la jumătate cu gheață și apă; pus deoparte.
Combinați smântâna, jumătate și jumătate, zahărul și boabele de vanilie și semințele într-o cratiță medie și aduceți la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional până când zahărul este dizolvat, aproximativ 12 minute.Între timp, bateți gălbenușurile de ou într-un al doilea castron mare până se omogenizează.
Scoateți amestecul de smântână de pe foc și turnați încet aproximativ 1 cană în gălbenușurile de ou, amestecând constant până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de cremă-ou înapoi în tigaie și se gătește la foc mic, amestecând continuu, până când crema acoperă lingura, aproximativ 2 minute. (Când trageți degetul peste lingură, acesta ar trebui să facă un semn prin cremă, care nu ar trebui să curgă înapoi în sine.)
Îndepărtați crema de pe foc și strecurați-o printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un al treilea castron mare rezistent la căldură pentru a îndepărta orice bulgări, răzuind cât mai multă fasole de vanilie prin strecurătoare.
Scoateți păstăile de fasole de vanilie din strecurătoare și adăugați la cremă.
Așezați baza de înghețată peste baia de gheață pentru a se răci la temperatura camerei, aproximativ 10 până la 15 minute.Acoperiți și puneți la frigider pentru a se răci complet, cel puțin 3 ore sau peste noapte. Odată răcite, scoateți păstăile de fasole de vanilie și congelați într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Înghețata se va păstra la congelator până la 1 săptămână.