Înghețată De Căpșuni

Înghețată De Căpșuni
Înghețata de căpșuni este un desert care servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 209 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de ouă, suc de lămâie, jumătate și jumătate smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Înghețată cu lapte de cocos cu căpșuni prăjite (vegană) + Sfaturi pentru a vă face înghețata de casă moale, Inghetata Duminica: Inghetata Cu Capsuni, și Inghetata Duminica: Inghetata Cu Capsuni.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea și folosind un tel, combinați făina, 2 căni de zahăr și sare. Bateți ouăle și laptele până se omogenizează bine. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si se acopera cu o lingura (aproximativ 45 de minute). Nu fierbe. Acoperiți cu folie de plastic. Se lasă să se răcească cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(tub Mare)(tub Mare)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Între timp, într-un castron mediu și folosind un tocător de cartofi, zdrobiți fructele de pădure cu suc de lămâie și zahărul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se lasă să stea 1 oră.
4
Se toarnă smântână, vanilie, colorant alimentar, amestec de ouă și amestec de fructe de pădure într-un congelator de înghețată. Congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
(Keebler)(Keebler)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Conserve Piersici, Scurse, Moscato, Tipul Elementului De Meniu, Moscato Dasti

Crema Sherry, băutura alcoolică și ingredientul sunt alegerile mele de top pentru înghețata de căpșuni. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 63 de dolari pe sticlă.
Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs
Maximin Grunhauser Riesling Abstberg Grosses Gewachs
Grunhaus este relativ nou în producția GG, după ce s-a alăturat VDP (Verband Deutscher PR) doar în 2015. Ei fac două GG-Herrenberg și Abstberg. Abtsberg domnește suprem, derivat din soluri de ardezie albastră adâncă. Acesta prezintă arome revelatoare și arome de piersici albe, caise, flori de primăvară și ierburi verzi. O dungă palpitantă de aciditate citrică trezește palatul și dezvăluie fațetele minerale și vegetale profunde ale acestui Riesling complex extraordinar. Nu lipsesc fructele-piersica, mărul și mango strălucesc peste tot - dar pământul bântuitor și detaliile filigrane ale acestui vin îl fac de neuitat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista