Înghețată De Ciocolată Cu Cireșe Prăjite-Migdale
Fried Cherry ciocolata-migdale inghetata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 5,76 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 1232 calorii, 28G de proteine, și 69G de grăsime pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 561 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Mergeți la magazin și ridicați migdale prăjite, zahăr, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Înghețată de cireșe-migdale de ciocolată, Înghețată de vișine-migdale cu bucăți de ciocolată, și Moartea Prin Înghețată De Ciocolată.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F. Aruncați cireșele în vas de copt din ceramică sau sticlă de 13 x 9 inci cu 1/4 linguriță de sare. Prăjiți până când sucurile se stivuiesc în bule mari și cireșele nu oferă rezistență la un cuțit de tăiat, 30 până la 40 de minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Când cireșele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, tăiați-le în jumătate pentru a îndepărta gropile.
Se transferă în blender și se răzuie în sucuri de cireșe.
Adăugați jumătate și jumătate, gălbenușurile de ou și zahărul și amestecați la înălțime până se omogenizează.
Se toarnă amestecul printr-un filtru într-o cratiță medie și se pune la foc mediu-mic. Gatiti, batand frecvent, pana se ingroasa usor. Custard ar trebui să acopere spatele unei linguri de lemn și un deget glisat prin acoperire ar trebui să lase o linie curată, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare suplimentară după gust. Se strecoară într-un recipient etanș și se răcește peste noapte.
A doua zi, amestecați înghețata conform instrucțiunilor producătorului. În ultimul minut de agitare, adăugați ciocolată tocată și migdale.
Se transferă într-un recipient etanș și se răcește în congelator timp de cel puțin trei ore înainte de servire.