Înghețată cu unt de arahide cu coajă tare de ciocolată

O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 353 calorii. Dacă $1.0 pe portie se încadrează în bugetul dvs., înghețată de unt de arahide cu o coajă de ciocolată tare ar putea fi o mare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, unt de arahide gros, arahide și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coajă magică de ciocolată de casă peste înghețată cu unt de arahide, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Cea mai bună înghețată de nucă de cocos congelată cu sos de ciocolată cu coajă tare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, ardeți untul de arahide până când curge, dar nu clocotește, 30 până la 45 de secunde. Într-un castron, pliați împreună untul de arahide și toppingul bătut până se învârte. Acoperiți și congelați până se solidifică, 4 până la 6 ore. Într-un alt castron sigur pentru cuptorul cu microunde, nuke ciocolată și ulei, amestecând la fiecare 30 de secunde, până când ciocolata este topită și netedă, 1 până la 2 minute; lăsați să se răcească la temperatura camerei. Împărțiți amestecul de unt de arahide înghețat în 4 boluri. Împărțiți sosul de ciocolată și alunele între boluri; lăsați sosul să se întărească înainte de servire.