Înghețată Cu Unt De Arahide Cu Bucăți De Banane

Înghețată Cu Unt De Arahide Cu Bucăți De Banane
O porție conține 992 calorii, 24g de proteine, și 61G de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.7 pe portie. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Mergeți la magazin și ridicați i love love combinația de unt de arahide și banane. în timp ce îmi place înghețata, trebuie să încercați acest unt de arahide banana softserve - este complet sănătos și consistența exactă a softserve i, amidon de porumb, unt de arahide natural și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Înghețată Dublă Cu Unt De Arahide, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Sundaes Mai Sănătoase (Biscuiți Cu Unt De Arahide Din Cereale Integrale + Înghețată Bananan Cu Unt De Arahide).

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În2 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
OcaziiVară
Revista