Înghețată Cu Trufe De Alune
Inghetata de trufe de alune ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă face 2 porții cu 1280 calorii, 25g de proteine, și 83g de grăsime fiecare. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Un amestec de alune, jumătate și jumătate, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Fudge Cu Trufe De Alune, Tartă Cu Trufe Cu Alune De Ciocolată, și Alune De Ciocolată Albă Trufe Umplute Gingersnaps.
Instrucțiuni
Într - un cuptor de 350, coaceți 1 cană de alune într-o tigaie pătrată de 8 sau 9 inci până când nucile sunt aurii sub piei, aproximativ 12 minute.
Se toarnă nuci pe un prosop și se freacă pentru a îndepărta pielea liberă. Aruncați piei și lăsați nucile să se răcească. Tăiați grosolan 1/2 cană nuci.
Pregătiți Sos De Ciocolată Profundă Și Neagră.
Se toarnă sosul într-un blender și se adaugă alune întregi, Frangelico și sirop de porumb. Rotiți până când sosul de trufe de ciocolată este foarte curat.
Întoarceți sosul de trufe de ciocolată în tigaie și cuibați tigaia în apă cu gheață. Se amestecă des până când sosul este rece, aproximativ 20 de minute.
Răzuiește în bol răcit (Vezi notele) și îngheață în timp ce faci înghețată.
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri, combinați zahărul și jumătate și jumătate. Se amestecă la foc mare până se formează bule la marginea tăvii (opărire, aproximativ 180), 5 până la 8 minute.
Într-un castron mic, amestecați ouăle pentru a se amesteca. Apoi amestecați aproximativ 1/2 cană din amestecul de smântână fierbinte în ouă. Întoarceți amestecul de ouă în tigaie și amestecați la foc mediu-mic cu o spatulă-răzuitoare flexibilă, răzuind bine fundul și părțile laterale pentru o gătire uniformă, până când crema acoperă gros o lingură de metal (aproximativ 190), 8 până la 10 minute.
Adăugați vanilie în cremă.
La o dată, cuib tigaie în apă cu gheață și se amestecă crema de multe ori până când amestecul este rece, 10-15 minute.
Se toarnă crema rece printr-o strecurătoare fină într-un bol, apoi se toarnă amestecul într-un aparat de înghețată (1-qt. sau capacitate mai mare), sau strecurați direct în filtru; aruncați reziduurile.
Adăugați nuci tocate rezervate la crema rece în producătorul de înghețată. Înghețați conform instrucțiunilor producătorului până când amestecul este suficient de ferm pentru a scoate, dasher este greu de întors sau mașina se oprește.
Când înghețata este înghețată, scoateți vasul cu sos de trufe din congelator. Se amestecă sosul scurt pentru a se înmuia, apoi se scoate rapid înghețata în castron. Cu o spatulă-răzuitoare flexibilă, rotiți ciocolata prin înghețată, folosind 4 sau 5 lovituri.
Reveniți la congelator timp de cel puțin 3 ore pentru a fi ferm. Ambalaj etanș Dacă depozitați mai mult timp (a se vedea mai jos).
Pentru a obține deserturi congelate suficient de greu pentru a scoate pe un con sau pentru a le depozita, transferați atunci când sunt congelate într-un recipient etanș și puneți la congelator cel puțin 3 ore sau până la 1 săptămână.
Dacă înghețați cu gheață și sare, lăsați desertul înghețat în gheață și sare până la 3 ore.
Pentru cea mai bună aromă și textură, serviți deserturi congelate într-o săptămână. Pe o durată mai lungă, se dezvoltă cristale înghețate.