Înghețată Cu Trufe De Alune

Înghețată Cu Trufe De Alune
Inghetata de trufe de alune ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă face 2 porții cu 1280 calorii, 25g de proteine, și 83g de grăsime fiecare. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Un amestec de alune, jumătate și jumătate, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Fudge Cu Trufe De Alune, Tartă Cu Trufe Cu Alune De Ciocolată, și Alune De Ciocolată Albă Trufe Umplute Gingersnaps.

Instrucțiuni

1
Într - un cuptor de 350, coaceți 1 cană de alune într-o tigaie pătrată de 8 sau 9 inci până când nucile sunt aurii sub piei, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se toarnă nuci pe un prosop și se freacă pentru a îndepărta pielea liberă. Aruncați piei și lăsați nucile să se răcească. Tăiați grosolan 1/2 cană nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Pregătiți Sos De Ciocolată Profundă Și Neagră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
4
Se toarnă sosul într-un blender și se adaugă alune întregi, Frangelico și sirop de porumb. Rotiți până când sosul de trufe de ciocolată este foarte curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
FrangelicoFrangelico
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Întoarceți sosul de trufe de ciocolată în tigaie și cuibați tigaia în apă cu gheață. Se amestecă des până când sosul este rece, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Răzuiește în bol răcit (Vezi notele) și îngheață în timp ce faci înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri, combinați zahărul și jumătate și jumătate. Se amestecă la foc mare până se formează bule la marginea tăvii (opărire, aproximativ 180), 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Într-un castron mic, amestecați ouăle pentru a se amesteca. Apoi amestecați aproximativ 1/2 cană din amestecul de smântână fierbinte în ouă. Întoarceți amestecul de ouă în tigaie și amestecați la foc mediu-mic cu o spatulă-răzuitoare flexibilă, răzuind bine fundul și părțile laterale pentru o gătire uniformă, până când crema acoperă gros o lingură de metal (aproximativ 190), 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați vanilie în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
10
La o dată, cuib tigaie în apă cu gheață și se amestecă crema de multe ori până când amestecul este rece, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Se toarnă crema rece printr-o strecurătoare fină într-un bol, apoi se toarnă amestecul într-un aparat de înghețată (1-qt. sau capacitate mai mare), sau strecurați direct în filtru; aruncați reziduurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Adăugați nuci tocate rezervate la crema rece în producătorul de înghețată. Înghețați conform instrucțiunilor producătorului până când amestecul este suficient de ferm pentru a scoate, dasher este greu de întors sau mașina se oprește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
13
Când înghețata este înghețată, scoateți vasul cu sos de trufe din congelator. Se amestecă sosul scurt pentru a se înmuia, apoi se scoate rapid înghețata în castron. Cu o spatulă-răzuitoare flexibilă, rotiți ciocolata prin înghețată, folosind 4 sau 5 lovituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
14
Reveniți la congelator timp de cel puțin 3 ore pentru a fi ferm. Ambalaj etanș Dacă depozitați mai mult timp (a se vedea mai jos).
1
Pentru a obține deserturi congelate suficient de greu pentru a scoate pe un con sau pentru a le depozita, transferați atunci când sunt congelate într-un recipient etanș și puneți la congelator cel puțin 3 ore sau până la 1 săptămână.
2
Dacă înghețați cu gheață și sare, lăsați desertul înghețat în gheață și sare până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vermut StropitorVermut Stropitor
3
Pentru cea mai bună aromă și textură, serviți deserturi congelate într-o săptămână. Pe o durată mai lungă, se dezvoltă cristale înghețate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiVară
Revista