Înghețată Cu Stafide De Rom
Rum Raisin înghețată ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 289 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, stafide și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Vanilie Chai.
Instrucțiuni
Combinați stafidele și romul într-o cratiță mică; aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
Scurgeți stafidele; aruncați romul. Se toacă fin stafidele și se lasă deoparte.
Bateți ouăle într-un castron mare la viteza mare a unui mixer electric 3 minute sau până când sunt groase și palide. Adăugați treptat zahărul, bătând până se omogenizează.
Transferați amestecul într-o cratiță mare; se amestecă laptele. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si acopera o lingura de metal.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Se amestecă frisca, vanilia și stafidele. Acoperiți și răciți bine.
Se toarnă amestecul în recipientul congelator al unui congelator de 1 galon transformat manual sau electric. Congelați conform instrucțiunilor producătorului. Împachetați congelatorul cu gheață suplimentară și sare de rocă și lăsați să stea cu 1 oră înainte de servire.