Înghețată cu pâine brună
Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, înghețata cu pâine brună ar putea fi o rețetă spectaculoasă lacto ovo vegetariană de încercat. Pentru 1,61 USD per porție , primești un desert care servește 8. O porție conține 687 de calorii , 17 g de proteine și 18 g de grăsimi . 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită zahăr, cereale nugget de grâu și orz, jumătate de smântână și lapte condensat. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru vară . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 48% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Înghețată cu pâine brună , Cook the Book: Înghețată cu pâine brună și înghețată cu unt, zahăr brun și pâine de secară .
Instrucțiuni
Puneți cerealele într-un castron și turnați suficient lapte pentru a acoperi (1/2 până la 1 cană); pus deoparte. Într-un castron mare, combinați ouăle, zahărul brun, zahărul alb, laptele condensat, jumătate și jumătate, aroma de arțar și vanilia. Se amestecă până se omogenizează.
Puneți în recipientul congelator al aparatului de înghețată. Se amestecă suficient lapte pentru a ajunge la linia de umplere.
Congelați conform instrucțiunilor producătorului. Când înghețata începe să se solidifice, adăugați amestecul de cereale înainte de a o congela complet.
Vin recomandat: Port, Semințe De Leuștean Pudră
Înghețata poate fi asociată cu Porto și Vin Roșu. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Portul fin Krohn Lágrima cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Port fin Krohn Lágrima]()
Port fin Krohn Lágrima
Toffee, caramel și maturitate bună la acest vin sofisticat. Există o margine de spirit, dar funcționează pentru că fructul este supus maturității, maturității și bogăției. Postgustul este doar parfumat.