Înghețată Cu Muștar De Miere
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă $2.39 pe portie. O porție conține 876 calorii, 20g de proteine, și 56G de grăsime. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 107 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați muștar de cereale, jumătate și jumătate, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Covrig de muștar cu miere salată de pui cu crustă cu sos picant de muștar cu miere, Covrigi de șuncă cu brânză cremă de miere-muștar, și Somon De Usturoi În Folie Cu Sos De Cremă De Muștar De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți jumătate și jumătate și miere peste o flacără mică.
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul împreună până se combină și temperați-le încet în oala cu lapte și miere. Continuați să gătiți până când amestecul este îngroșat și ține o linie pe spatele unei linguri.
Răciți baza de cremă timp de aproximativ 4 ore sau peste noapte. Înainte de a adăuga la mașina de înghețată, amestecați muștarul din cereale integrale după gust. Congelați în aparatul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.