Înghețată Cu Mentă De Ciocolată

Înghețată Cu Mentă De Ciocolată
Inghetata de menta de ciocolata necesita aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 9 și costă 96 de cenți pe porție. O porție conține 412 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână lapte condensat Eagle brand, bomboane de mentă, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Crăciun. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Moartea Prin Înghețată De Ciocolată, Nu Putinei Keto Ciocolata Inghetata, și Nu Putinei Keto Ciocolata Inghetata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți frișca grea și extractul de vanilie în bol mare la viteză medie cu mixerul electric în bol mare până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Îndoiți laptele condensat îndulcit, prăjiturile și bomboanele de mentă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Bomboane De MentăBomboane De Mentă
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
3
Se toarnă în tigaie de pâine de 9 x 5 inci sau alt recipient de 2 litri; capac. Congelați 6 ore sau până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista