Înghețată Cu Ciocolată
Inghetata cu ciocolata necesita aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 138 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână batoane de ciocolată cu lapte, lapte evaporat, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 29%. Încercați Moartea Prin Înghețată De Ciocolată, Fără Înghețată De Ciocolată Keto, și Fără Înghețată De Ciocolată Keto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine. Se amestecă ciocolata.
Se toarnă amestecul în cutia congelatorului dintr-un congelator de 2 litri rotit manual sau electric. Congelați conform instrucțiunilor producătorului. Împachetați congelatorul cu gheață suplimentară și sare de rocă și lăsați să stea cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Sfat: înlocuitorul de ou este pasteurizat pentru a ucide orice bacterie dăunătoare. Poate fi folosit în siguranță în rețetele care necesită în mod tradițional ouă crude, cum ar fi înghețatele fără gătit.