Înghețată Cu Caramel Sărat

Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Înghețata cu Caramel sărat ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1579 calorii, 18g de proteine, și 109G de grăsime. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, smântână grea, sare de mare fulgioasă, cum ar fi maldon, și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brownie cu tigaie de ciocolată cu caramel sărat cu înghețată de caramel, Fără înghețată-producător de Caramel sărat, Bourbon, unt de nuci și înghețată cu bucăți de ciocolată, și Înghețată Cu Caramel Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 cană de zahăr într-o tigaie grea uscată de 10 inci la foc mediu, amestecând cu o furculiță pentru a încălzi zahărul uniform, până când începe să se topească, apoi opriți amestecarea și gătiți, tigaia învârtită ocazional, astfel încât zahărul să se topească uniform, până când este chihlimbar închis.
Adăugați 1 1/4 căni de smântână (amestecul se va stropi) și gătiți, amestecând, până când tot caramelul s-a dizolvat.
Se transferă într-un castron și se amestecă sare de mare și vanilie. Se răcește la temperatura camerei.
Între timp, aduceți laptele, crema de cană rămasă și restul de 1/4 cană de zahăr doar la fiert într-o cratiță mică și grea, amestecând ocazional.
Bateți ușor ouăle într-un castron mediu, apoi adăugați jumătate din amestecul de lapte fierbinte într-un flux lent, amestecând constant.
Se toarnă înapoi în cratiță și se gătește la foc mediu, amestecând continuu cu o lingură de lemn, până când crema acoperă spatele lingurii și înregistrează 170 de litri F pe un termometru cu citire instantanee (nu lăsați să fiarbă).
Se toarnă crema printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare, apoi se amestecă caramelul răcit.
Se răcește crema, amestecând ocazional, până la foarte rece, 3 până la 6 ore.Congelați crema în aparatul de înghețată (va fi în continuare destul de moale), apoi transferați într-un recipient etanș și puneți-l congelator pentru a se întări.
Inghetata pastreaza 1 saptamana.