Înghețată Cu Caramel Sărat

Înghețată Cu Caramel Sărat
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Înghețata cu Caramel sărat ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1579 calorii, 18g de proteine, și 109G de grăsime. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, smântână grea, sare de mare fulgioasă, cum ar fi maldon, și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brownie cu tigaie de ciocolată cu caramel sărat cu înghețată de caramel, Fără înghețată-producător de Caramel sărat, Bourbon, unt de nuci și înghețată cu bucăți de ciocolată, și Înghețată Cu Caramel Sărat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 cană de zahăr într-o tigaie grea uscată de 10 inci la foc mediu, amestecând cu o furculiță pentru a încălzi zahărul uniform, până când începe să se topească, apoi opriți amestecarea și gătiți, tigaia învârtită ocazional, astfel încât zahărul să se topească uniform, până când este chihlimbar închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați 1 1/4 căni de smântână (amestecul se va stropi) și gătiți, amestecând, până când tot caramelul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CremăCremă
3
Se transferă într-un castron și se amestecă sare de mare și vanilie. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Între timp, aduceți laptele, crema de cană rămasă și restul de 1/4 cană de zahăr doar la fiert într-o cratiță mică și grea, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Bateți ușor ouăle într-un castron mediu, apoi adăugați jumătate din amestecul de lapte fierbinte într-un flux lent, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Se toarnă înapoi în cratiță și se gătește la foc mediu, amestecând continuu cu o lingură de lemn, până când crema acoperă spatele lingurii și înregistrează 170 de litri F pe un termometru cu citire instantanee (nu lăsați să fiarbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se toarnă crema printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare, apoi se amestecă caramelul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
8
Se răcește crema, amestecând ocazional, până la foarte rece, 3 până la 6 ore.Congelați crema în aparatul de înghețată (va fi în continuare destul de moale), apoi transferați într-un recipient etanș și puneți-l congelator pentru a se întări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
1
Inghetata pastreaza 1 saptamana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții2
Scor De Sănătate7
Revista