Înghețată cu brânză de cafea cu sos de migdale Cafe Ole
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 294 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 28 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână migdale, alternativă de brânză cremă de legume galaxy classic, alternativă de lapte de migdale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Înghețată Cu Brânză De Căpșuni, Cafea-migdale înghețată fragilă, și Tort De Cafea Cu Cremă De Brânză Cu Migdale De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 cană de lapte de migdale într-un cuptor cu microunde timp de 45-60 de secunde. Apoi adăugați 1 linguriță de cafea instant și amestecați bine.Puneți 8 oz cremă de brânză alternativă, 1/2 cană zahăr granulat și lapte de migdale și amestec de cafea într-un blender și amestecați până se omogenizează. Apoi adăugați 1/4 cană de migdale feliate.
Puneți amestecul într-un recipient și congelați câteva ore.Când înghețata devine tare și gata de servit, faceți sos de migdale caf Ole. Într-un castron mic, combinați 1/4 cană de lapte de migdale, 2 linguri de zahăr granulat și 2 lingurițe de cafea instant.
Se încălzește într-un cuptor cu microunde timp de aproximativ 15 secunde. Scoateți vasul din cuptorul cu microunde și amestecați până se dizolvă cafeaua instant și zahărul.
Se toarnă 1/4 din sosul de migdale fierbinți caf Ole pe farfuria de servire, se pune 1/4 înghețată pe Sos.
Presărați migdale feliate deasupra. Repetați cu porțiile rămase.