Înghețată Cherry Crunch
Înghețata Cherry Crunch necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 69 de cenți per porție , obțineți un desert care servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 421 de calorii . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru vară . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați ovăz de modă veche, lapte, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Rețete similare includ Cum să faci înghețată fără aparat de înghețată , înghețată cu cireșe și prăjituri cu ciocolată și căpșuni .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, bateți ouăle, zahărul și laptele până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mic pana cand amestecul ajunge la 160° si imbraca spatele unei linguri de metal.
Se ia de pe foc; misto. Se amestecă amestecul de budincă, smântâna, vanilia și sarea. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 8 ore sau peste noapte.
Într-un castron, combinați ovăzul, făina, zahărul brun și scorțișoara.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Se întinde într-un 15 inchi neuns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Coaceți la 350° timp de 10-15 minute sau până când se rumenesc. Se răcește pe un grătar.
Amestecați umplutura de plăcintă în amestecul de smântână. Umpleți cilindrul congelatorului de înghețată cu două treimi; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Dați amestecul rămas la rece până când este gata de congelare.
După ce ați scos din congelator de înghețată, amestecați o porție de amestec de ovăz în fiecare lot.
Transferați într-un recipient de congelare. Acoperiți și congelați cel puțin 4 ore înainte de servire.