Dacă $1.62 pe portie falls în bugetul dvs., înapoi în afaceri Banana Pâine Budinca ar putea fi o mare vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 595 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați ouă, caise, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ budinca de pâine de ovăz bananan, Budinca De Pâine Cu Banane, și Budinca De Pâine Cu Banane.
Instrucțiuni
1
Ungeți un vas de copt de 2 litri cu unt. Într-un castron mare, amestecați napolitane de vanilie, caise, stafide, zahăr, sare, scorțișoară și nucșoară. Feliați bananele și pliați în ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie Napolitane Cu Vanilie (65 De Fursecuri)
Brânză Tallegio, Tocată
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
(carton Bloc)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Transferați în vasul de copt, distribuind uniform. Într-un alt castron, amestecați ouăle, laptele, vanilia și amaretto, whisky sau apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Whisky
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Se toarnă amestecul de lapte și ouă peste ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Lăsați vasul de copt să stea aproximativ 20 de minute pentru a permite lichidului să se absoarbă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Pregătiți un bain marie așezând vasul de copt într-o tigaie sau vas mai mare, așezând aranjamentul în cuptorul preîncălzit și apoi turnând apă fierbinte în vasul exterior (fără a stropi Niciunul în vasul cu cremă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Coaceți până când budinca se întărește și se umflă și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Scoateți din cuptor și din Baia de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Întindeți jeleu de caise peste vârful budincii și lăsați să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
Ardei Arbol
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10
Creșteți căldura cuptorului la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
11
Pentru a face toppingul de bezea, faceți o suspensie cu 1/3 cană de apă amestecată treptat într-o cratiță mică la care ați adăugat amidon de porumb și zahăr. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Pe măsură ce se îngroașă și devine translucid, acoperiți-l și scoateți-l de pe foc. Într-un castron mare de metal sau de sticlă curat, cu bătăi scrupulos curate, bateți albușurile de ou (trebuie să fie la temperatura camerei) până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
12
Adăugați vanilie și cremă de tartru și bateți până se formează vârfuri moi. Foarte treptat bate în zahăr pe mare până când se formează vârfuri lucioase și rigide, dar nu-i permiteți să se usuce. Reduceți viteza bătătorului la scăzut și adăugați treptat suspensia de amidon de porumb. Când totul a fost adăugat crește viteza la mediu timp de aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
13
Întindeți bezea peste budinca de pâine, învârtind-o decorativ cu spatele unei linguri și asigurați-vă că ancorați bezea pe părțile laterale ale vasului de copt.