În așteptarea supei de dovleac prăjite cu semințe de dovleac prăjite

Așteptarea supei de dovleac prăjite cu semințe de dovleac prăjite ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 75 calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 55 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți stoc de legume, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de SippitySup. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Supă de dovleac pesto de salvie de usturoi prăjită cu semințe de dovleac prăjite picante, Semințe De Dovleac De Tei Balsamic Prăjite N' Prăjite, și Dovlecei prăjiți cu mentă și semințe de dovleac prăjite.
Instrucțiuni
Așezați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați dovleacul în jumătate. Răzuiește semințele și fibrele; pune-le deoparte. Frecați suprafața tăiată a dovleacului cu aproximativ 1 lingură de ulei de măsline.
Așezați-l, tăiat cu fața în jos, pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Prăjiți dovleacul în cuptorul încălzit până când este foarte fraged și începeți să vă prăbușiți; aproximativ 50 de minute. Lăsați deoparte să se răcească oarecum.Între timp, clătiți semințele de dovleac îndepărtând cât mai mult din pulpă și fibre. Uscați bine între straturile de prosop de hârtie.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu.
Adăugați semințe de dovleac; gătiți, amestecând frecvent, până când semințele încep să se rumenească și să apară, 3 până la 4 minute.
Se ia de pe foc; se răcește și se scurg semințele pe prosoape de hârtie. Condimentează cu sare și piper cayenne. Această rețetă face mai mult decât aveți nevoie ca garnitură pentru această rețetă. Semințele suplimentare pot fi acoperite și depozitate în frigider până la șapte zile.Legați bețișoarele de scorțișoară, păstăile de anason stelat, semințele de anason, ardeiul roșu zdrobit, frunzele de dafin și ghimbirul într-un strat dublu de pânză de brânză sau altă cârpă subțire de bumbac curată pentru a face un plic. Set aside.In o oală mare de supă cu fund greu sau din fontă setată la foc mediu-mare, încălziți restul de 2 linguri de ulei.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până la translucid; aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul de legume și plicul, aduceți la fierbere și reduceți focul la foc mic, amestecând ocazional, timp de 10 minute. Răzuiește dovlecelul răcit din piei, adăugându-l în oală. Simmer, amestecând ocazional încă 10 minute.
Scoateți plicul din supă și condimentați-l cu 1 linguriță de sare și linguriță de piper alb. Folosiți un blender de imersie pentru a purifica supa până când este foarte netedă. Condimentați cu mai multă sare și piper alb, dacă este necesar. Aduceți supa înapoi la foc mic. Împărțiți supa în 8 boluri de supă.
Se ornează cu semințe de dovleac prăjite.
Serviți imediat.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...