Împachetări Cu Salată De Pui Cu Arahide Cu Ghimbir
Învelișurile de salată de pui cu arahide de ghimbir ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegană servește 8 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 288 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de zahăr, ulei de măsline, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Împachetări cu pui de ghimbir și sos de arahide, Salata de pui de arahide se înfășoară cu sos de usturoi de ghimbir, și Sweet Thai Chile Chicken Swiss Chard împachetează cu sos de ghimbir de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Scoateți puiul din tigaie;rece. Tăiați puiul în bucăți de mușcătură.
Puneți puiul, castravetele și ardeiul gras într-un castron mare; pus deoparte.
Puneți zahărul și următoarele 6 ingrediente (zahăr prin usturoi) într-un blender și procesați până se omogenizează.
Adăugați unt de arahide și apă; procesați până când părțile netede, răzuitoare.
Adăugați amestecul de unt de arahide în amestecul de pui; se amestecă bine.
Adăugați coriandru și aruncați bine. Tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului. Lingură 1/2 cană amestec de pui pe fiecare tortilla; acoperiți fiecare porție cu 1/2 cană de salată și înfășurați.