Împachetări cu pui, Avocado și roșii

Împachetări cu pui, Avocado și roșii
Pui, Avocado și roșii împachetări ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 490 calorii, 30g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de jumătăți de piept de pui, căței de usturoi, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma iaurtul cu lapte degresat, puteți urma acest fel principal cu Cafea Inghetata Cu Lapte De Cocos ca desert. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Împachetări Cu Roșii De Avocado, Împachetări pentru micul dejun cu ouă cu slănină, Avocado și roșii {fără Gluten, cu conținut scăzut de grăsimi, bogat în proteine, cu conținut scăzut de carbohidrați, Super simplu, și Împachetări cu pui și Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Periați pieptul de pui cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Periați ușor grătarul sau tigaia cu ulei vegetal și gătiți puiul la foc fierbinte până se rumenesc și tocmai fierte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Sare și PiperSare și Piper
Ulei VegetalUlei Vegetal
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
3
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
4
Într-o cratiță medie cu apă clocotită, albiți frunzele de bietă timp de 1 1/2 minute; albiți spanacul timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Chard ElvețianChard Elvețian
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se scurge bine.
6
Se lasă să se răcească ușor, apoi se strecoară uscat și se toacă grosier. Într-un castron mare, amestecați bietul cu cele 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare. Se amestecă iaurtul scurs și usturoiul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
IaurtIaurt
Chard ElvețianChard Elvețian
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Pentru fiecare folie, aranjați 2 foi de lavash pe o suprafață de lucru, suprapunând laturile scurte cu 5 inci. Puneți jumătate din feliile de brânză sub clapeta suprapusă până la 1/2 inch de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Pâine PitaPâine Pita
FolieFolie
8
Întindeți jumătate din feliile de avocado deasupra clapetei suprapuse și presărați cu jumătate din sucul de lămâie; condimentează generos cu sare, piper și sos fierbinte. Se acoperă cu jumătate din feliile de roșii și se condimentează cu sare și piper. Pentru fiecare folie, pliați 1 din clapele de lavash peste roșii și întindeți jumătate din smog pe lavash. Sus cu un piept de pui, tundându-l pentru a se potrivi. Îndoiți a doua clapă de lavash peste pui. Repetați pentru a asambla al doilea sandwich. Înfășurați bine sandvișurile în folie și dați-le la frigider până când sunt ferme sau până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Felii De AvocadoFelii De Avocado
Piept De PuiPiept De Pui
Felii De RoșiiFelii De Roșii
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos FierbinteSos Fierbinte
TomateTomate
Pui întregPui întreg
Pâine PitaPâine Pita
PiperPiper
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Chard ElvețianChard Elvețian
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Aprinde un grătar. Desfaceți sandvișurile și periați ambele părți cu ulei de măsline. Periați ușor grătarul cu ulei vegetal. Grătați sandvișurile la foc mic, cu brânza în jos, timp de aproximativ 4 minute, sau până când brânza se topește și lavashul este crocant. Folosind 2 spatule mari, răsturnați cu grijă sandvișurile și grătiți-le timp de 5 minute mai mult sau până când sunt încălzite și foarte crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Ulei De MăslineUlei De Măsline
BrânzăBrânză
Pâine PitaPâine Pita
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Transferați pe o placă de tăiere. Folosind un cuțit zimțat, tăiați fiecare sandviș transversal în treimi și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista