Împachetări Coreene De Vită

Împachetări Coreene De Vită
Rețeta împachetări de carne de vită coreeană ar putea satisface pofta coreeană în aproximativ 30 minute. O porție conține 468 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,58 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână piper, usturoi, frunze de salată cu vârf roșu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați SALATĂ COREEANĂ DE VITĂ, Salată Coreeană De Vită, și Salată Coreeană De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar la foc mediu (350 până la 450). Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Friptură la grătar, întorcându-se o dată, până când se face așa cum doriți, 8 minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Scoateți de pe grătar, cortați ușor cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de a tăia subțire.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Între timp, într-un castron mic, combinați sosul de soia, fulgii de chile, piperul, usturoiul și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Puneți aproximativ 1/4 cană de orez pe mijlocul fiecărei frunze de salată. Se acoperă cu puțină friptură, o linguriță redusă. sos și benzi de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
CeapăCeapă
SosSos
FripturăFriptură
OrezOrez
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista