Zuppan Osso Buco este o rețetă mediteraneană care servește 4. Acest fel principal are 621 calorii, 47G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vin alb, pâine crustă, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Osso Buco, Osso Buco, și Osso Buco.
Instrucțiuni
1
Combinați vițelul și următoarele 5 ingrediente, apoi rezervați amestecul și clătiți-vă mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
2
Încălziți o oală de supă medie la foc mediu spre mediu-mare. Începeți să tăiați legumele în timp ce oala se încălzește: tăiați morcovii în bucăți de 1/4 inch, tocați țelina și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați ulei de măsline extravirgin în oala fierbinte și morcovi. Întoarceți morcovii pentru a le acoperi în ulei și adăugați țelină și ceapă pe măsură ce le tăiați. Lucrați lângă aragaz, astfel încât să puteți tăia, apoi aruncați în oală. Condimentează legumele cu sare și piper și o frunză de dafin. Se amestecă legumele și se fierbe 5 minute pentru a începe să se înmoaie. Nu lăsați legumele să se rumenească, reduceți căldura dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați vinul și gătiți timp de 1 minut. Apoi, adăugați fasole și roșii și stoc în oală. Puneți un capac pe oală și ridicați focul la mare. Când supa fierbe, aproximativ 3 minute, adăugați bile de 1 inch de găluște de vițel direct în oală. Când ați terminat de adăugat vițelul, amestecați tăiței cu ouă. Fierbeți timp de 6 minute pentru a găti tăiței și găluște de carne. Reglați condimentele și opriți căldura, apoi lăsați-o să stea câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Puneți usturoiul, hamsiile, pătrunjelul și coaja de lămâie pe o tăietură și tocați mărunt amestecul, apoi transferați într-un vas mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Hamsii
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Serviți stoup în boluri puțin adânci, cu câteva lingurițe de gremolata deasupra. Se amestecă gremolata în toată greutatea și se trece pâinea crustă la masă pentru scufundare și ștergere.
Osso Buco poate fi asociat cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Barone Ricasoli CeniPrimo Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 90 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli CeniPrimo Chianti Classico Gran Selezione