Zuppa di Pasta e Fagioli Freschi (supă de paste și fasole proaspătă)

Zuppa di Pasta e Fagioli Freschi (supă de paste și fasole proaspătă)
Zuppa di Pastan e Fagioli Freschi (Pastan și supă de fasole proaspătă) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 2,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 450 calorii. Un amestec de fasole, țelină, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), Pastan e Fagioli (paste italiene și supă de fasole), și Supă de Pastan și fasole: Pastan e Fagioli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mediu-mare, combinați uleiul, ceapa, morcovul, țelina și usturoiul; se amestecă des până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați bulion, acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3
Amestecați pastele penne în bulion și gătiți 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
4
Între timp, tăiați capetele tulpinii și trageți orice sfori din fasole. Clătiți fasolea și tăiați-o în lungimi de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
5
Adăugați fasole în paste; gătiți până când ambele sunt fragede pentru a mușca, cu 5 până la 6 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Adăugați busuioc și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
7
Se toarnă în boluri și se împrăștie prosciutto uniform pe porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
8
Adăugați parmezan și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Piccini Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate21
Revista