Zuppa di Pasta e Fagioli Freschi (supă de paste și fasole proaspătă)

Zuppa di Pastan e Fagioli Freschi (Pastan și supă de fasole proaspătă) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 2,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 450 calorii. Un amestec de fasole, țelină, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), Pastan e Fagioli (paste italiene și supă de fasole), și Supă de Pastan și fasole: Pastan e Fagioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mediu-mare, combinați uleiul, ceapa, morcovul, țelina și usturoiul; se amestecă des până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulion, acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare.
Amestecați pastele penne în bulion și gătiți 7 minute.
Între timp, tăiați capetele tulpinii și trageți orice sfori din fasole. Clătiți fasolea și tăiați-o în lungimi de 2 inci.
Adăugați fasole în paste; gătiți până când ambele sunt fragede pentru a mușca, cu 5 până la 6 minute mai mult.
Adăugați busuioc și amestecați.
Se toarnă în boluri și se împrăștie prosciutto uniform pe porții.
Adăugați parmezan și sare și piper după gust.