Zuppa di Farro e Fagioli (supă toscană de fasole și orz)
Zuppa di Farro e Fagioli (supă toscană de fasole și orz) este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Această supă are 203 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper, orz perlat, escarolă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Rețete similare includ Supă de fasole toscană cu farro, Farro toscan și supă de fasole albă, și Zuppa di Farro (supă italiană Farro).
Instrucțiuni
Puneți uleiul și ceapa într-o cratiță mare la foc mediu. Gatiti 5 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand ocazional. Se amestecă rozmarinul, escarola, sarea și piperul; gatiti pana cand escarola se ofileste si tot lichidul s-a evaporat.
Adăugați apă, fasole, orz și bulion. Aduceți la fierbere; reduceți focul și fierbeți timp de 30 de minute sau până când orzul este fraged.
Notă de vin: o mâncare clasică de confort toscan, cum ar fi acest fel de mâncare, necesită faimosul vin de confort din Toscana: Chianti. Brolio ' s affordable 1997 Chianti Classico (1 USD
se potrivește umilinței acestei supe.