Zuppa di Farro e Fagioli (supă toscană de fasole și orz)

Zuppa di Farro e Fagioli (supă toscană de fasole și orz)
Zuppa di Farro e Fagioli (supă toscană de fasole și orz) este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Această supă are 203 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper, orz perlat, escarolă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Rețete similare includ Supă de fasole toscană cu farro, Farro toscan și supă de fasole albă, și Zuppa di Farro (supă italiană Farro).

Instrucțiuni

1
Puneți uleiul și ceapa într-o cratiță mare la foc mediu. Gatiti 5 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand ocazional. Se amestecă rozmarinul, escarola, sarea și piperul; gatiti pana cand escarola se ofileste si tot lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați apă, fasole, orz și bulion. Aduceți la fierbere; reduceți focul și fierbeți timp de 30 de minute sau până când orzul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
OrzOrz
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Notă de vin: o mâncare clasică de confort toscan, cum ar fi acest fel de mâncare, necesită faimosul vin de confort din Toscana: Chianti. Brolio ' s affordable 1997 Chianti Classico (1 USD
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
se potrivește umilinței acestei supe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista