Zucchini Umplute Cu Pesto
Reteta Pesto dovlecel umplute pot fi făcute în aproximativ 1 oră și 10 minute. Pentru $2.0 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 308 calorii, 14g de proteine, și 21g de grăsime. Un amestec de mozzarella, sare, o roșie cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1263 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Rețete similare includ Zucchini Umplute Cu Pesto, Pesto și dovlecei umplute cu brânză, și Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun.
Instrucțiuni
Crutoane prăjite: într-o tigaie medie, topiți untul la foc mediu spre mediu.
Adăugați pâinea cubată ușor uscată, aruncați pentru a acoperi cel puțin unele părți în puțin unt.
Așezați într-un singur strat gătiți, fără a mișca crutoanele, până când o parte se rumeneste ușor, apoi aruncați și lăsați să gătească puțin mai mult, astfel încât încă câteva părți să se rumenească puțin.
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească la atingere.
Prăjiți nuci de pin: în timp ce crutoanele se rumenesc, încălziți o tigaie mică la mare.
Adăugați nucile de pin și gătiți până când încep să se rumenească (nu vă îndepărtați, odată ce încep să se rumenească, pot trece cu ușurință de la maro la ars!).
Când încep să se rumenească, scoateți-le din tigaie într-un castron mic.
Combinați crutoane, Mozzarella, pesto, parmezan, roșii, nuci de pin:
Așezați crutoanele și Mozzarella într-un castron mediu. Aruncă cu pesto.
Adăugați parmezanul ras, roșiile cherry tocate, nucile de pin prăjite și mai aruncați.
Umpleți bărcile cu dovlecei:
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime. Scoateți carnea interioară cu o lingură de metal, lăsând o grosime de 1/4 până la 1/2 inch în bărcile de dovlecei.**
Așezați bărcile de dovlecei într-o tigaie.
Presărați interiorul bărcilor cu sare. Umpleți bărcile cu amestecul de umplutură.
Se toarnă o cană de apă în fundul tăvii de prăjire (astfel încât dovleceii să nu se usuce la exterior), la aproximativ 1/4 inch adâncime.
Coaceți timp de 45 de minute la 375 F.
**În această rețetă nu folosim carnea de dovlecel pe care am scos-o. Îl puteți congela cu ușurință pentru o utilizare ulterioară cu rețete de dovlecei, cum ar fi pâine de dovlecei, brioșe de dovlecei sau tort de dovlecei. Sau puteți tăia o parte din ea și amestecați-o cu amestecul de umplutură.