Zucchini-Parmezan Coace

Zucchini-Parmezan Coace
Zucchini-parmezan coace este un FODMAP prietenos garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 328 calorii. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână amestec de biscuiți/coacere, parmezan, dovlecei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Zucchini-Parmezan Coace, Roșii vinete dovlecei coaceți cu usturoi și parmezan, și Roșii vinete dovlecei coaceți cu usturoi și parmezan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375. Într-un castron mare, bateți ouăle și uleiul până se omogenizează. Se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Transferați într-un 10-in uns. tigaie rezistentă la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți 25-30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista