Zucchini Linguine Alfredo
Reteta Zucchini Linguine Alfredo ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 45 de minute. Acest fel principal are 408 calorii, 15g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,54 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper, ciuperci portobello și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Linguine Alfredo, Sos Alfredo cu ierburi peste Linguine, și Dovleac Vegan Alfredo Linguine.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii cu lama de mărunțire a unui robot de bucătărie și aruncați cu 1/2 linguriță de sare într-o strecurătoare.
Lăsați dovlecelul să se scurgă timp de 2 până la 3 ore, dacă este posibil.
Transferați dovleceii în mai multe straturi de prosoape de hârtie și stoarceți cât mai mult lichid posibil.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați usturoiul cu 1/2 linguriță sare și piper negru până când usturoiul este parfumat, aproximativ 1 minut. Se amestecă ciupercile portobello și se fierbe până când ciupercile și-au eliberat lichidul, sucul s-a evaporat, iar ciupercile se rumenesc, aproximativ 15 minute. Amestecați dovleceii mărunțiți în ciuperci și gătiți, amestecând des, până când dovleceii sunt fragede, dar nu moale, aproximativ 5 minute.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată; gătiți linguina la fierbere până când este fragedă, dar fermă până la mușcătură, aproximativ 11 minute; scurgere.
Transferați linguina într-un castron mare de servire.
Aruncați pastele cu amestec de dovlecei-ciuperci, parmezan și sos Alfredo de ciuperci, aruncând până se combină bine.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon