Zucchini Lemony cu busuioc

Zucchini Lemony cu busuioc
Zucchini Lemony cu busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 39 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de dovlecei, coajă de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Paste Ricotta Lemony Cu Busuioc, Salată De Ouă De Lămâie Cu Busuioc Și Capere, și Salată Lemony Farro cu busuioc și roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie antiaderentă, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați dovleceii și gătiți la foc mare, aruncând, până se înmoaie, 2 minute; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3
Presărați dovleceii cu coaja de lămâie, condimentați cu sare și piper și transferați într-un castron. Împrăștiați busuiocul deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Revista